Hero Web
Hero Web

OVK

Andas Ut – Vi Ser Till Att Din Luft Är Ren

På FTX Teknik & Service specialiserar vi oss på OVK-besiktningar som säkerställer att dina ventilationssystem inte bara uppfyller alla lagkrav utan också främjar en hälsosam inomhusmiljö. Med ett team av certifierade experter och en passion för ren luft erbjuder vi grundliga besiktningar och lösningar som skyddar både människor och miljö. Vi tror att god luftkvalitet är grundläggande för både välbefinnande och produktivitet.


Komplett Service för Ventilationssystem

Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom OVK, skräddarsydda för att möta dina specifika behov och säkerställa att dina system fungerar effektivt och uppfyller alla gällande standarder.

  • OVK-Besiktningar: Regelbundna och grundliga kontroller av ditt ventilationssystem för att identifiera och åtgärda eventuella brister.
  • Felsökning och Optimering: Detaljerad analys av dina system för att hitta och lösa problem, öka effektiviteten och förbättra luftkvaliteten.
  • Underhåll och Reparation: Förebyggande underhåll och snabba reparationer för att förlänga ditt systems livslängd och prestanda.
  • Rådgivning och Uppdateringar: Expertrekommendationer för att hålla ditt ventilationssystem uppdaterat med de senaste teknikerna och miljökraven.


Expertis och Engagemang för Din Hälsa

Vårt engagemang för kundtillfredsställelse skiljer oss från mängden. På FTX får du:

  • Certifierade OVK-besiktningsmän med omfattande erfarenhet.
  • Personlig service och skräddarsydda lösningar.
  • Tydliga och transparenta rapporter och rekommendationer.
  • Engagemang för miljön och din hälsa.


Låt Oss Skapa en Friskare Inomhusmiljö Tillsammans

Din luftkvalitet är för viktig för att ignoreras. Kontakta oss på FTX Teknik & Service idag för att boka en OVK-besiktning eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en säker och hälsosam inomhusmiljö.

Offertförfrågan/kontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!

Kontaktpersoner