Hero Web
Hero Web

KMA

På FTX Teknik & Service vill vi skapa hållbara arbetsplatser där kvalitet, miljömedvetenhet och en positiv arbetsmiljö går hand i hand. Vi förstår de unika utmaningar som företag står inför idag och erbjuder skräddarsydda tjänster som inte bara uppfyller, utan överträffar era förväntningar.


Våra Tjänster

Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster anpassade för att stärka ert företags arbete inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö, inklusive:

  • Kvalitetsledning: Vi hjälper er att implementera och förbättra kvalitetsledningssystem som ISO 9001, vilket inte bara optimerar era processer utan också höjer er marknadsposition.

  • Miljöledning: Med våra tjänster inom miljöledning, inklusive ISO 14001, kan ert företag minska sin miljöpåverkan samtidigt som ni bidrar till en hållbar framtid.

  • Arbetsmiljö: Vi skapar säkrare och mer hälsosamma arbetsmiljöer genom att erbjuda rådgivning och stöd i arbetsmiljöledning och ISO 45001.


Vårt Engagemang

Vårt engagemang för hållbarhet genomsyrar allt vi gör. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå era unika behov och mål, vilket möjliggör för oss att leverera lösningar som inte bara är effektiva utan också hållbara på lång sikt.


Varför FTX Teknik & Service ?

  • Erfarenhet och Expertis: Med ett team av erfarna konsulter och specialister är vi väl rustade att hantera era behov inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

  • Personligt Anpassade Lösningar: Vi vet att varje företag är unikt. Därför skräddarsyr vi våra tjänster för att passa just era specifika behov och målsättningar.

  • Engagemang för Hållbarhet: Vi strävar efter att inte bara hjälpa er att uppnå era omedelbara mål, utan också att bidra till er långsiktiga framgång och hållbarhet.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa ert företag att nå nya höjder inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Tillsammans kan vi skapa en ljusare och mer hållbar framtid.

Offertförfrågan/kontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!

Kontaktpersoner